Midweek golfen in de Achterhoek of een kookworkshop?

Culinair dineren en nog iets leren ook. U maakt gezamenlijk onder leiding van onze gepassioneerde chef kok een 4 gangen diner of wilt u met een groep personen lekker een midweek Golfen in de Achterhoek?

Kookworkshop op locatie

Culinair Concept organiseert culinaire kookworkshops. De culinaire kookles bestaat uit het bereiden van een culinair 4 gangen menu met seizoensproducten. Na gedane arbeid neemt u plaats aan tafel om te genieten van de gerechten. Culinair dineren en nog iets leren ook, inclusief bijpassend wijnarrangement.De kok verstaat de kunst om uit elke keuken culinaire hoogstandjes te toveren.
Hij vertelt met zoveel passie over zijn vak als kok en over eten, dat het water je al in de mond loopt, voordat het gerecht op tafel staat. Dit en de luxe gerechten maakt het diner tot een ware culinaire beleving.

De kok is van mening dat de keuken en toebehoren in het vakantiehuis geschikt is voor het geven van een uitgebreide kookworkshop op locatie.

Meer informatie: www.culinairconcept.nl

Midweek golfen

Wilt u met een groep personen lekker een midweek Golfen in de Achterhoek?
Lutje Kössink kan u overnachting bieden en u kunt in eigen overleg met de organisatie van de golfbaan "de Voortwisch" heerlijk enkele dagen golfen. 's Avonds lekker uitrusten in het vakantiehuis of op de camping. De baan ligt op loopafstand van Lutje Kössink verwijderd. Het vakantiehuis biedt ruimte aan maximaal ongeveer 22 personen.

Golfbaan "de Voortwisch"
Genoemd naar het gelijknamige landgoed en op één van de mooiste plekjes achter Winterswijk in een sfeerrijk coulisselandschap is een prachtige 18 holes golfbaan aangelegd door de Engelse architect Donald Steel. Deels parkbaan met fraaie waterpartijen, deels bosbaan met glooiingen garanderen de nodige afwisseling voor spelers en speelsters.

Baan: 18 holes - par 71 en 6 korte holes
Heren: lengte 5692m. - CR 71 - SR 129
Dames : lengte 4884m. - CR 72,5 - SR 122

Golfbaan 'de Voortwisch'
Vredenseweg 150,
7113 AE Winterswijk
www.golfclubwinterswijk.nl
Baanmanager: 0543 - 563 812
Clubhuis: 0543 - 562 525

 

 

 

 

 

 

Zij organiseren (voor beginners) golfclinics voor groepen vanaf 10 personen onder begeleiding van de golfprofessional
Lee R. Chapman. U kunt ook privéles nemen bij deze leraar. Kosten voor een golfles van 1 uur voor 2 personen vanaf € 40,00

Kosten overnachting (4 nachten):

Midweek: van maandagmiddag 15.00 uur tot vrijdagmorgen 10.00 uur
In het vakantiehuis of op de camping
Aantal personen: vakantiehuis maximaal ongeveer 22 personen

vanaf € 450,00

Meer informatie: Overnachtingen: 0543 - 562 344 of e-mail info@lutjekossink.com
Golfbaan: 0543 - 563 812