Lutje Kössink Recreatie bestaat uit een camping en een vakantiehuis.
Hierboven kunt u eenvoudig beide accommodatie's bezoeken.

Internationale Fiets4daagse Winterswijk

Combineer uw verblijf op Lutje Kössink met deelname aan de Fietsvierdaagse!
Start en Finish op 10 minuten fietsen van het appartement.

Van  dinsdag 21 juni tot en met vrijdag 24 juni 2022 is het fraaie Winterswijkse buitengebied weer het domein van duizenden fietsliefhebbers. Vier dagen lang kunnen zij genieten in het coulisselandschap van de oostelijke Gelderse Achterhoek en het aansluitende Duitse grensgebied. Naast de vertrouwde routes van 40 en 60 km kan er ook een verkorte route van 25 km worden gefietst.

Fietsvierdaagse WinterswijkMeer dan alleen maar fietsen ………
Onderweg zijn er muzikale optredens, bezichtigingen en folkloristische activiteiten. De stempelposten zijn veelal bij horecagelegenheden, alwaar een drankje en een hapje kunnen worden genuttigd. Voor de deelnemers die minimaal drie dagen meefietsen ligt er een fraaie herinneringsmedaille klaar, daarnaast dingen zij mee in een grote (gratis) verloting met prachtige prijzen. Bij de start en onderweg zijn er serviceposten, tevens oplaadpunten voor fietsen met elektrische ondersteuning.

Start en finish
De Fiets4daagse start ook dit keer weer bij het sportcomplex ‘Huitinkveld aan de Bataafseweg 2a, postcode 7101 PA in Winterswijk. Start dagelijks tussen 09.00 – 12.00 uur. Deze locatie staat vanaf de invalswegen met borden aangegeven. Bij het startpunt is volop parkeergelegenheid.

Kosten
Een 4-dagen startkaart kost € 14,00. Bij voorinschrijving via website € 12,00. Dagkaarten zijn alleen bij het startpunt verkrijgbaar à € 4,00.

Inschrijven
Deelnemers kunnen zich digitaal inschrijven via www.fiets4daagsewinterswijk.nl