Lutje Kössink Recreatie bestaat uit een camping en een vakantiehuis.
Hierboven kunt u eenvoudig beide accommodatie's bezoeken.

Gastenboek

Mocht u niet genoeg hebben aan de onderstaande recensies, dan kunt u tevens de reviews bekijken van Google via de volgende link.
Naam:
Woonplaats:
E-mailadres:
Bericht:
Pagina  1  |  2  |  3  |  >>
Ingrid – Den Haag – Zondag 14-07-2019 11:32:43
In het weekend van 5 tm 7 juli 2019 hebben wij met 18 personen een familieweekend gehad in het prachtige huis van Lutje Kossink. Zowel binnen als buiten is er genoeg ruimte om zowel samen te zijn of je even terug te trekken. De slaapkamers zijn ruim en het is fijn dat er meerdere badkamers zijn. De keuken is van alle gemakken voorzien. Wij hadden mooi weer en hebben volop kunnen genieten van de prachtige tuin en in de avond bij de vuurkorf. Vanuit het huis loop je zo de prachtige natuur in.
Familie Zeegers – Laren – Dinsdag 08-11-2016 00:05:59
We hebben afgelopen weekend enorm genoten in het heerlijke vakantiehuis Lutje Kössink. Bloemen op tafel en de open haard alvast aangemaakt zorgde voor een warm en hartelijk welkom in deze schitterende accomodatie op een hele mooie plek in de buurt van Winterswijk. Een uitstekend uitgeruste keuken en lekker veel ruimte voor iedereen om allemaal bij elkaar te zitten of in groepen: de ene groep spelletjes, de andere groep lezen bij de kachel, en weer een andere groep kon voor de buis hangen (kon; hebben we niet gedaan want het was veel te gezellig :-). Meneer Coen heeft over de prachtige herfstwandeling geen woord overdreven. Die waas zeeer de moeite waard!
Jelle Reumer – Utrecht – Vrijdag 12-08-2016 08:04:27
Sinds 2011 verblijven wij (= 20 studenten aardwetenschappen en biologie, plus staf en begeleiding) gedurende de zomer twee weken in de groepsaccommodatie in de voormalige boerderij. Dat is ieder jaar weer een groot genoegen. Het huis is zeer geschikt voor zo'n toch grote groep, ook met slecht weer zit men elkaar niet in de weg. Overdag werken we in de Steengroeve, op zoek naar fossielen, en 's avonds kunnen we zelfs presentaties houden en college geven. En de barbecue met Coen Tenkink is inmiddels een legendarische traditie geworden.
Mirjam Kouwenberg – Vlijmen – Maandag 05-01-2015 16:44:50
Van 2 t/m 4 jan. 2015 hebben wij met ons 'patchworkgezin' en onze ouders (in totaal 17 personen), bij Lutje Kössink gebivakkeerd. Mede dankzij deze geweldige accommodatie is het een fantastisch weekend geweest. We werden zeer gastvrij ontvangen in een gemoedelijke sfeer. Ook in de omgeving is genoeg te ontdekken, o.a. de rondleiding in een geitenboerderij met aansluitend een kaasproeverij viel erg in de smaak bij ons. We hopen nog eens op de bij behorende camping te gast te zijn om de omgeving per fiets te gaan verkennen. Coen nog bedankt en tot ziens!
Fam Dondergoor – Ratum – Vrijdag 26-12-2014 20:18:54
In nov 2014 waren wij met de Fam.een weekend op Lutje Kössink.de accommodatie is een aanrader. Met kerst was de Fam.weer bijeen. Een ieder was nog vol lof. Koen bedankt. Doortje Henny.
Herma Knol-Versteegt – Oldebroek – Dinsdag 14-10-2014 15:11:10
Van tevoren had ik met een zus deze en andere accommodaties bezocht voor ons familieweekend en we kozen voor Lutje Kossink. Het is een stijlvol  huis, met een authentieke  inrichting en goed  sanitair. De vloeren kraken hier en daar. Maar dit alles droeg voor ons juist bij aan de charme van dit huis. Je hebt o.a. drie ruimtes (kamers) tot je beschikking die bij elkaar liggen, wat erg fijn is voor mensen die willen lezen, anderen die in de aangrenzende kamer een spelletje willen doen en in de eetkamer kun je weer andere dingen aan de grote tafel doen. Het huis staat prachtig en heerlijk rustig en ook de omgeving is heel mooi. We hebben een heel fijn weekend gehad in Lutje Kossink.
Anke Reinbergen – Zandvoort – Maandag 16-12-2013 10:49:02
Voldoende slaapkamers en badkamers, keukeninventaris is dik in orde. Schapen staan in het weiland en verder rust en ruimte. Wandelen naar de steengroeven en sterren kijken bij een heldere nacht. Het is een prima locatie en echte aanrader voor een familieweekend.
Anke Reinbergen – Zandvoort – Maandag 16-12-2013 09:31:55
Afgelopen weekend, 13-15 december hebben wij de verjaardag van onze moeder gevierd in deze sfeervolle woonboerderij. De 'kerstboom' hing in de hoek van de kamer en was versierd met lichtjes en rode ballen en slingers, erg gezelllig. We konden precies met 18 personen aan de eettafel in de woonkamer zitten voor uitgebreid ontbijt en avondeten.
Frida Luijrink – Julianadorp – Woensdag 25-09-2013 00:54:15
In het weekend van 14 t/m 16 september hebben wij hier met onze familie de 80 jarige verjaardag van onze moeder gevierd. Het huis was in 1 woord geweldig. Prima bedden, heel schoon en van het servies was alles ruim voldoende aanwezig. Bij aankomst vriendelijk ontvangen. Een echte aanrader.
Pia en Rob Lammers – Mierlo – Maandag 05-08-2013 16:09:06
Eind juli 2013 een week met onze vouwwagen, en vrienden uit zuid-Limburg met hun kip caravan op de camping verbleven. Sinds enkele jaren fan van de achterhoek met haar groene fietsgebieden. Nu voor het eerst op Lutje Kossink. Prima camping, eenvoudig doch goed en zuiver sanitair, en een prima gastheer. De genoemde wandeling olv. Coen is een aanrader, genoten van toelichting en de bijzondere plekken die we aanschouwden. We hadden het geluk van uitstekend zomerweer. Anders hadden de camping en haar rust en ruimte overigens ook goed bevallen. Fietstochten te over vanuit deze mooie en memorabele plek aan de Duitse grens. Dank aan de bezitter van deze mooie landgoedcamping.
Pagina  1  |  2  |  3  |  >>